Kantoor parkmanagement is beperkt geopend, maar de parkmanager blijft beschikbaar

Geplaatst op: 02 mei 2021

Uitgelicht


Het bestuur van het PMK vergadert op 11 mei aanstaande. Maandag 17 mei is het overleg gepland met wethouder Jacco Knape. Deze middag vindt ook een digitaal bedrijfsbezoek van het bestuur PMK met de wethouder en een aantal beleidsambtenaren plaats bij Jora Vision. Vanaf augustus hopen we dat de tweemaandelijkse bedrijfsbezoeken met wethouder en bestuur PMK weer fysiek plaatsvinden. Verder vinden in de maand mei overlegvormen plaats met de gemeente over het invoeren van het parkeerbeleid in het ’t Heen, de ontwikkeling onderwijs – arbeidsmarkt en die over het duurzaamheidsbeleid.

Het secretariaat en daarmee het kantoor van het Parkmanagement aan de Scheepmakerstraat 5f is vanwege de corona-maatregelen beperkt geopend. Parkmanager Aad van Duijn is wel beschikbaar voor afspraken, die op het bedrijf, in het kantoor, maar meestal digitaal, plaatsvinden. Zie de site www.parkmanagementkatwijk.nl voor de verdere contactgegevens.

Op afspraak

Het parkmanagement is gevestigd in de Scheepmakerstraat 5 f in ’t Heen. Vanwege het regelmatig thuiswerken door corona is het secretariaat beperkt geopend. Contact zoeken met het parkmanagement kan altijd door te mailen of te bellen. Op telefonische afspraak: 0615223217, is Aad van Duijn op kantoor aanwezig of komt hij bij u langs. Mailen kan ook: info@parkmanagementkatwijk.nl.

Meer informatie op onze site: www.parkmanagementkatwijk.nl