Kantoor parkmanagement is beperkt geopend, maar de parkmanager blijft beschikbaar

Geplaatst op: 18 juni 2021

Uitgelicht


Het bestuur van het PMK vergadert maandelijks. Daarnaast is er het frequente overleg gepland met wethouder Jacco Knape. Dit overleg gaat gepaard met een bedrijfsbezoek van het bestuur PMK met de wethouder en een aantal beleidsambtenaren bij een bedrijf op ’t Heen en of Klei Oost. Vanaf augustus hopen we dat de  bedrijfsbezoeken met de wethouder en het bestuur PMK weer fysiek plaatsvinden. Verder vinden er verschillende vormen van overleg plaats met de gemeente over bijvoorbeeld het invoeren van het parkeerbeleid in het ’t Heen, de ontwikkeling onderwijs – arbeidsmarkt en over het duurzaamheidsbeleid. Ook overleg het PMK met de omgevingsdienst over de verplichtingen rondom geluidreductie en daarmee de omgevingsvergunning.

Het kantoor van het Parkmanagement is vanwege de corona-maatregelen beperkt geopend. Parkmanager Aad van Duijn is wel beschikbaar voor afspraken, die op uw bedrijf, in ons kantoor, maar meestal digitaal, plaatsvinden. Zie de site www.parkmanagementkatwijk.nl voor de verdere contactgegevens.

Op afspraak

Vanwege het regelmatig thuiswerken door corona en vanaf begin juli vanwege de zomervakantie is het secretariaat beperkt geopend. Contact zoeken met het parkmanagement kan altijd door te mailen of te bellen. Op telefonische afspraak: 0615223217, is Aad van Duijn op kantoor aanwezig of komt hij bij u langs. Mailen kan ook: info@parkmanagementkatwijk.nl.

Meer informatie op onze site: www.parkmanagementkatwijk.nl