Parkmanagement Katwijk | Parkmanager

Ongecategoriseerd

Uitvoerend orgaan van Belangenvereniging  bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost Katwijk

Goedendag,

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Ada Moesbergen en ik ben namens de belangenvereniging bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost (BVHK) gevraagd om Parkmanagement Katwijk op te zetten.  Na een opleiding Facilitaire Dienstverlening ben ik al bijna 25 jaar actief op de arbeidsmarkt. Met name op het gebied van facilitair management, projectmanagement, office-management en advisering. De afwisseling in werkzaamheden, bedrijven en mensen is wat me met name aanspreekt en wat goed bij me past. Ik streef altijd naar een win-win situatie en zoek daarbij naar praktische oplossingen. Ik hoop dit ook bij de opzet van Parkmanagement Katwijk waar te kunnen maken.

Geschiedenis

Vanaf 1 januari 2011 is er in de gemeente Katwijk sprake van het ‘Ondernemersfonds Katwijk’. Het fonds wordt gevormd middels een opslag van 10% op de Onroerend Zaak Belasting (OZB) van ‘niet – woningen’.  Het fonds wordt beheerd door de Stichting Ondernemersfonds Katwijk. De gelden worden geïnd door de gemeente Katwijk en vervolgens worden deze  gelden verdeeld voor ieder gebied en/of sector op basis van het in het (winkel- of bedrijfs)gebied en/of sector opgebrachte geld.

Belangenvereniging bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost is uw vereniging die is opgericht in mei 2012 met als hoofddoel;  het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers met kantoren/panden gelegen in bedrijventerrein ’t Heen en/of bedrijventerrein Klei-Oost in de gemeente Katwijk. Hiervoor mag de belangenvereniging gebruik maken van de gelden uit het ‘Ondernemersfonds Katwijk’.  De uitvoerende organisatie van de belangenvereniging is per mei 2016 actief onder de naam Parkmanagement Katwijk.

U bent dus al automatisch lid van de vereniging en kunt dus straks ook gebruik maken van de diensten van Parkmanagement Katwijk.  We komen op voor uw gemeenschappelijke belangen!

Ter info, Parkmanagement Katwijk staat los van de Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV). We houden elkaar echter wel op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en zullen samenwerken op het moment dat het voor u als ondernemer voordeel op kan leveren.  

Wat kunt u van mij verwachten?

Zorg dat er een professionele parkmanagement organisatie opgezet wordt, die de kwaliteit en het ondernemersklimaat op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost verder gaat verbeteren.

Waar moet u dan aan denken:
We organiseren activiteiten ter behoud en verbetering van de kwaliteit van de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost te Katwijk

  • We zorgen dat de beveiliging van de terreinen optimaal wordt en blijft. Uiteraard werken we op dit terrein nauw samen met de Stichting beveiliging Bedrijventerreinen  (SBB). 
  • Het organiseren, onderzoeken,  behouden en/of vergroten van een collectief ten behoeve van bijvoorbeeld inkoop, (groen) onderhoud, energie, glasvezel en beveiliging.
  • We willen maatregelen nemen tegen meeuwenoverlast.
  • We houden u op de hoogte van recente ontwikkelingen op de terreinen via nieuwsbrief en/of website (www.parkmanagementkatwijk.nl). Vestigt zich bijvoorbeeld een nieuwe ondernemer op het terrein, dan brengen we u op de hoogte.

We proberen al deze zaken zodanig uit te voeren dat er voor u een win-win situatie ontstaat. Heeft u concrete vragen of ideeën voor verbetering, laat het ons weten. We streven naar een actieve organisatie die voortvarend te werk gaat. Hiervoor hebben we ook regelmatig overleg met de gemeente Katwijk. We willen op een constructieve manier zorgen dat uw eisen en wensen gehoord en behandeld worden.

Graag kom ik binnenkort langs om ook persoonlijk kennis te maken en informatie uit te wisselen. Ik ben bereikbaar via info@parkmanagementkatwijk.nl of mobiel op nr. : 06 – 1522 3217.  Mijn kantoor is gevestigd op Blekerstraat 3 te Katwijk. U bent hier ook altijd welkom voor informatie of een kop koffie. Graag wel even vooraf bellen of mailen, zodat u niet voor een dichte deur staat.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Ada Moesbergen
Parkmanager

06-1522 3217
Blekerstraat 3
2222 AN Katwijk
info @ parkmanagementkatwijk.nl
www.parkmanagementkatwijk.nl

Ter info:
Bestuur Belangenvereniging bedrijventerreinen ’t Heen/Klei-Oost
Dhr. H. Oostingh | voorzitter
Dhr. A. Bakker | penningmeester
Dhr. P. Jongejan | secretaris