Over Parkmanagement Katwijk

Ongecategoriseerd

Vanaf 1 januari 2011 is er in de gemeente Katwijk sprake van het ‘Ondernemersfonds Katwijk’. Het fonds wordt gevormd middels een opslag van 10% op de Onroerend Zaak Belasting (OZB) van ‘niet – woningen’.  Het fonds wordt beheerd door de Stichting Ondernemersfonds Katwijk. De gelden worden geïnd door de gemeente Katwijk en vervolgens worden deze  gelden verdeeld voor ieder gebied en/of sector op basis van het in het (winkel- of bedrijfs)gebied en/of sector opgebrachte geld.

Belangenvereniging bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost is uw vereniging die is opgericht in mei 2012 met als hoofddoel;  het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers met kantoren/panden gelegen in bedrijventerrein ’t Heen en/of bedrijventerrein Klei-Oost in de gemeente Katwijk. Hiervoor mag de belangenvereniging gebruik maken van de gelden uit het ‘Ondernemersfonds Katwijk’.  De uitvoerende organisatie van de belangenvereniging is per mei 2016 actief onder de naam Parkmanagement Katwijk.

U bent dus al automatisch lid van de vereniging en kunt dus straks ook gebruik maken van de diensten van Parkmanagement Katwijk.  We komen op voor uw gemeenschappelijke belangen!

Ter info, Parkmanagement Katwijk staat los van de Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV). We houden elkaar echter wel op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en zullen samenwerken op het moment dat het voor u als ondernemer voordeel op kan leveren.