‘Ons bedrijventerrein schoon, heel gewoon’

Nieuwsbrief 2019 mei juni


Samen met de gemeente Katwijk besteedt het parkmanagement de komende tijd op ’t Heen weer aandacht aan het tegengaan van zwerfafval in de omgeving van bedrijven via de campagne “Ons bedrijventerrein schoon, heel gewoon”.

De campagne om opruimgedrag van bedrijven, medewerkers en bezoekers van ‘t Heen aan te moedigen loopt sinds 2017. Om de boodschap onder de aandacht te brengen worden op centrale plekken in de ondernemingen op ‘t Heen campagneposters opgehangen. Ook wordt deze poster digitaal verspreid en op intranet geplaatst.

KAT1423-PosterZwerfafval-katwijk.jpg

Er is tevens een aantal extra prullenbakken geplaatst om opruimgedrag meer mogelijk te maken. Zo staat er aan het fietspad langs de N206 1 blikmikker, is er een afvalbak geplaatst op de Mandenmakerstraat bij de vrachtwagenparkeerplaats, en staan er afvalbakken bij de abri’s op de Ambachtsweg en Lageweg rondom het bedrijventerrein.

Via de campagne willen de gemeente en het parkmanagement zorgen dat het industrieterrein een goede uitstraling heeft en er verzorgd uitziet. Ook voert de gemeente per kwartaal een gesprek met het parkmanagement om meldingen van zwerfafval te bespreken en te kijken naar oplossingen.