Korting collectieve beveiliging voor ondernemers op ’t Heen en Klei Oost

Nieuwsbrief 2019 juli augustus


Op initiatief van het Parkmanagement Katwijk en ondersteund door de laatstgehouden bijeenkomst van leden is er een korting van circa 30 % doorgevoerd op de factuur van de collectieve beveiliging. De door het bestuur van het Parkmanagement doorgevoerde korting geldt voor de deelnemers aan de collectieve beveiliging die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost (gemeente Katwijk) en in de periode augustus 2018 t/m juli 2019 deelnemer waren van de collectieve beveiliging.  

De aansturing van de afspraken over de collectieve beveiliging ligt bij het bestuur van het Parkmanagement Katwijk. Het Parkmanagement werkt er nadrukkelijk aan om het aantal free-riders van de collectieve beveiliging te verminderen (terug te brengen tot 0), zodat het kortingspercentage daardoor per individuele deelnemer kan groeien. Want hoe meer deelnemers voor het collectieve deel, des te lager de kosten per individuele ondernemer zijn. Ook het principe dat alle op de bedrijventerreinen gevestigde ondernemers meebetalen aan de gemeenschappelijke beveiliging is voor het bestuur van het Parkmanagement leidend.

parkmanagement katwijk huschka beveiliging kaart gebied parkmanagementkatwijk 01

Gelukkig doet het grootste deel van de op de terreinen gevestigde ondernemers mee met deze noodzakelijke vorm van beveiliging. Vandaar dat het Parkmanagement uit de opbrengsten van het Ondernemersfonds een bedrag inzet voor de beveiliging en daarmee een korting kan doorvoeren van circa 30 % per deelnemer die wel meebetaalt.

Beveiliger

De beveiliging ligt bij Huschka Beveiligers. Zij factureerden onlangs de deelnemers. Op deze factuur staat het kortingsdeel vermeld. Ook voor het volgend seizoen zal het bestuur aan de leden goedkeuring vragen om het kortingspercentage door te voeren.

Momenteel benaderen mevrouw Monique de Waal van Huschka Beveiligers en parkmanager Aad van Duijn de ondernemers op de terreinen die (nog) niet meedoen om toe te treden tot het ‘collectief’.

Vragen over de beveiliging

Aron Haasnoot
Operationeel Manager
Mail: A.Haasnoot@huschka.nl
Mobiel: 06-2697 5083