VIP-arrangement voor Katwijks bedrijfsleven

Nieuwsbrief 2019 januari

Sinds september 2015 hebben Jubilate en DVS een gezamenlijke oefenruimte in het clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg. De verenigingen hebben ieder ruim twee honderd leden en vinden musiceren op een zo hoog mogelijk niveau belangrijk. De beide verenigingen zijn in hetzelfde jaar opgericht en bestaan nu vijfenzestig jaar. Een reden voor een concert met een speciale uitnodiging voor Katwijkse ondernemers.

Het bestuur van de beide verenigingen viert hun vijfenzestigste verjaardag met een jubileumconcert op dinsdag 26 februari. Het mannenkoor Jubilate en de orkesten van DVS presenteren niet alleen hun eigen programma. Er zullen ook bekende nummers worden gespeeld waarbij gezamenlijk wordt gemusiceerd. 

Het concert vindt plaats in de TheaterHangaar.  Speciaal voor liefhebbers en voor het Katwijkse bedrijfsleven is er het VIP-arrangement. U zit dan op de beste plaatsen en u wordt vooraf voorzien van een heerlijk ontvangst met diner (‘s avonds) of lunch (‘s middags). De prijzen zijn vanaf € 90 en de arrangementen zijn verkrijgbaar via: ticketkantoor.nl/shop/friendsforlife