Beveiliging bedrijventerreinen februari

Nieuwsbrief 2019 februari


De uitvoering van de beveiliging van de bedrijventerreinen ligt in handen van Huschka Beveiligers. Dagelijks rapporteren ze aan het Parkmanagement en geven zij de aangesloten ondernemers inzicht via een digitaal loket. De incidenten van de afgelopen vier weken (tot 24 feb.) bleven beperkt tot het volgen van een verdacht persoon en het daarbij betrekken van de politie, het waarschuwen van een overnachtende chauffeur in een geparkeerde vrachtwagen en het sluiten van diverse open ramen/deuren.

parkmanagement katwijk huschka beveiliging

Huschka Beveiligers rijdt ’s-avonds/’s-nachts en in de weekenden controlerondes op de bedrijventerreinen. Daarnaast voert Huschka individuele opdrachten voor ondernemers uit die aanvullende diensten inkopen. Het collectieve deel stuurt het parkmanagement aan. Zeer frequent is er overleg om de incidenten te beperken en desgewenst acties te ondernemen. Ook vindt er overleg plaats tussen parkmanager, beveiliger en politie.

pallets.JPG

Korting

Vanuit het Parkmanagement Katwijk ontvangen deelnemers met ingang van dit jaar voor het algemene deel van de beveiliging een substantiële korting. Deze korting wordt juni aanstaande verrekend. Het Parkmanagement streeft daarmee naar een 100%-deelname van ondernemers op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost. De gedachte daarbij is dat de kosten en baten daarvan voor alle ondernemers zijn.

Een puntensysteem, waarin onder andere de grootte en bepaalde risico’s van het bedrijf meetellen, bepaalt de bijdrage voor het collectieve deel van de beveiliging.

Heb u vragen: zoek contact met het Parkmanagement Katwijk.

Het overzicht van de periode 21 januari 2019 tot 24 februari 2019:

  • Verlichting aangelaten in gebouw: 1
  • Open ramen/deuren/niet afgesloten pand: 2
  • Aanspreken verdachte personen (politie bij betrokken): 1
  • Aanspreken overnachtende chauffeur met veel afval naast zijn wagen: 1
  • Melding kapotte straatverlichting: 2