Van Eijk Infra- en Milieutechniek bv 

Nieuwsbrief 2019 april


Het familiebedrijf Van Eijk Sloopwerken BV is in 1964 opgericht. Het bedrijf specialiseerde zich naast sloopwerk ook op asbestsanering, grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. Sinds 2017 opereert de organisatie onder twee aparte b.v.’s, namelijk Van Eijk Infra- en Milieutechniek bv en Van Eijk Amoveer Techniek bv.

foto_introductie.jpg  foto_gerard.jpg

Ondanks de groei de afgelopen 55 jaar is Van Eijk Leiden nog steeds een familiebedrijf. Bij alle projecten is de aanpak gebaseerd op professionaliteit en het ontzorgen van de opdrachtgevers. “Korte communicatielijnen, heldere verantwoordelijkheden en oplossingsgerichte werkwijze worden door de klanten gewaardeerd.” Directeur Van Eijk Infra- en Milieutechniek bv. Gerard Kulker: “We zeggen nooit nee tegen een opdrachtgever. Dat bindt medewerkers met passie voor het werk en maakt ons trots op de mooie projecten die we realiseren. Niet voor niets is het credo: ’Grondig werk, duurzaam resultaat!’”

Gewaardeerd

“Van Eijk Infra- en Milieutechniek b.v. is actief in de markt van grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. Wij zijn gespecialiseerd in bodemsaneringen, grondwerken, bouw- en woonrijp maken en aanleg van rioleringen. Door onze professionele opdrachtnemersrol en korte communicatielijnen bij kleinere alsook grotere werken worden wij gewaardeerd. Onze medewerkers zijn R-DLP gediplomeerd en wij zijn VCA**, ISO 9001, ISO 14001 en BRL-SIKB7001 gecertificeerd voor de uitvoering van (water)bodemsaneringen,” aldus Gerard Kulker. “Sinds 2019 beschikt Van Eijk ook over een CO2-prestatieladder, niveau 3.”