Succesvolle ledenvergadering BVHK dinsdag 21 maart 2017

Archief
Op dinsdag 21 maart jl. vond de ledenvergadering van de Belangenvereniging Bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost (BVHK) plaats. Het was de eerste officiële vergadering sinds het ontstaan van Parkmanagement Katwijk in mei 2016. In de kantine van Oostingh Staalbouw aan de Lageweg waren ca. 30 geïnteresseerde ondernemers aanwezig. 
 
Na een welkomswoord door de voorzitter van de Belangenvereniging, Henk Oostingh, was het woord aan een aantal externe experts. Jacko Verdoes (gemeente Katwijk) en Merijn Loeve (vd Helm Milieubeheer) hebben aangegeven wat we zelf kunnen doen tegen de meeuwenoverlast. Daarna heeft Francisco Grant, Projectleider van de gemeente Katwijk ons bijgepraat over de plannen rond revitalisering/herstructurering van ’t Heen. Jaap van der Plas heeft ons namens Huschka beveiligers geïnformeerd over veiligheid, surveillance en beveiliging op het terrein. Deze informatie werd aangevuld door twee politiemannen, die hun dienst even hadden onderbroken. Zij benadrukten nogmaals dat het bij incidenten altijd belangrijk is om aangifte te doen. Henk Kreft van Digitale Bereikbaarheid heeft iets verteld rond het project optimalisering Digitale Bereikbaarheid. Kunnen we straks wellicht allemaal beschikken over snelle glasvezelaansluitingen tegen redelijke kosten? Andere onderwerpen die verder nog aan de orde kwamen waren camerabewaking,  duurzaamheid en energiebesparing, het financiële overzicht van de vereniging en inbreng collectieve ideeën door ondernemers. 
 
Een meer gedetailleerd verslag van de bijeenkomst volgt zeer binnenkort. Voor meer info mag u me ook altijd bellen of mailen via het contactformulier op deze website. De volgende vergadering is vastgesteld op donderdag 5 oktober 2017. Noteer deze datum dus vast in uw agenda en nodig ook uw buren en collega ondernemers uit! 
 
Dank voor uw komst en graag tot ziens. 
 
Hartelijke groet, 
Ada Moesbergen