Introductieronde Parkmanagement Katwijk

Archief

Parkmanagement Katwijk is nog bezig met haar introductieronde langs de ondernemers.  Het is nu zomer en dat betekent dat er veel ondernemers (gaan) genieten van een welverdiende zomervakantie. Vanaf half augustus zal ik weer dagelijks diverse bedrijven bezoeken. Mooi moment om alvast even een tussenstand op te maken. De website krijgt steeds meer vorm en het doel is om de ondernemers via deze weg actief te blijven informeren.

Samen met het bestuur van de Belangenvereniging Bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost hebben we op korte termijn de volgende activiteiten gepland.

1 – Overleg met de gemeente over groenonderhoud op bepaalde delen. Je kunt zien dat bepaalde stukken goed bijgehouden worden en dat het op andere delen wat minder is.  We willen laten zien dat onderhoud van collectieve groenstroken beter wordt

2 – Om zwerfvuil tegen te gaan willen we in overleg met de gemeente bekijken of we op bepaalde punten prullenbakken kunnen plaatsen.

3 – Verbetering van bebording en bewegwijzering. In overleg met de gemeente maken we een inventarisatie van verkeersborden, straatnaamborden en andere bewegwijzering. Zo willen we graag de grote borden bij de entree van ’t Heen (locatie Ambachtsweg en Lageweg) laten verwijderen. Ook andere overtollige bewegwijzering zal worden verwijderd. Daarna zullen we in overleg met leveranciers en gemeente kijken naar een alternatief.

Daarnaast willen we ook de ondernemer vragen eens kritisch te kijken naar z’n eigen terreinen en gebouwen. Welke uitstraling heeft uw gebouw/terrein en bent u daar tevreden over?  Wat kunt u zelf doen om het gebouw en terrein en daarmee de straat netter en aantrekkelijker te maken. Wellicht onkruid verwijderen van de parkeerplaats, gras maaien en struiken snoeien, gevels en ramen zemen, likje verf? Bent u huurder, dan kunt u dit wellicht eens aankaarten bij de eigenaar of VvE?