Energiek Parkmanagement Katwijk

Archief

Parkmanagement Katwijk gaat nog steeds op bezoek bij de diverse ondernemers. Het is mooi om te zien hoe jullie allemaal veel tijd en energie besteden aan de eigen onderneming. Ik zie heel veel trotse ondernemers. Over het bedrijventerrein hebben jullie zo jullie eigen ideeën. Over het algemeen zijn jullie wel tevreden, maar (gratis) info, advies of nieuwe voorzieningen zijn altijd welkom.

Met stip op 1 staat voor velen het bestrijden van de meeuwenoverlast. De website krijgt steeds meer vorm en het doel is om de ondernemers via deze weg actief te blijven informeren. Wellicht gaan we binnenkort ook een facebook account aanmaken om op die manier nog sneller te kunnen communiceren. 

Samen met het bestuur van de Belangenvereniging Bedrijventerreinen ’t Heen en Klei-Oost hebben we voor de komende periode de volgende activiteiten gepland.

Contact met diverse gespecialiseerde instanties en de gemeente Katwijk om de meeuwenoverlast collectief aan te kunnen pakken in 2017. 

We hebben besloten de grote borden bij de entree van ’t Heen (locatie Ambachtsweg en Lageweg) een ‘facelift’ te geven. Uitvoering is gepland op vrijdag 2 december 2016. Op termijn worden deze borden mogelijk vervangen door digitale informatiezuilen.

Dit najaar verwachten we samen met de gemeente langs wandelroutes en fietspaden een aantal afvalbakken te kunnen plaatsen. Ook zijn we met de gemeente in een vergevorderd stadium om de samenwerkingsovereenkomst voor reviltalisering van Ambachtsweg en Heerenweg af te sluiten. 

Er is op 26 september 2016 een inspiratie- en informatiebijeenkomst geweest van Energieke Regio Katwijk. Hierbij is o.a. aandacht besteed aan de fiscale stimulerings- en subsidieregelingen m.b.t. zonnepanelen. De verwachting is dat we in februari 2017 nog een keer een dergelijke informatiebijeenkomst gaan organiseren, waar alle ondernemers voor uitgenodigd worden. Wilt u ondertussen in uw eigen onderneming aan de slag met energie en energiebesparing, neem dan contact op met Energieke Regio. Zij helpen u graag op weg. U kunt uiteraard ook via Parkmanagement Katwijk info opvragen.