Afscheid van Ada Moesbergen

Archief


Met ingang van april is Ada Moesbergen gestopt met haar werkzaamheden voor het parkmanagement Katwijk. De opdracht waarmee Ada mei 2016 startte, was om het parkmanagement op de kaart te zetten en te zorgen dat alle elementen van het parkmanagement onder dezelfde vlag kwamen. Daartoe zijn inmiddels afspraken gemaakt over de samenvoeging van de collectieve beveiliging (SBB) en het parkmanagement. Ook besteedde Ada aandacht aan het verbeteren van de internetverbindingen, ontwikkelingen op het gebied van de infrastructuur en de samenwerking met de gemeente. Tenslotte vond mede onder de aansturing van haar de verkenning van een vorm van camerabewaking op de bedrijventerreinen plaats.

ada-moesbergen-2-parkmanagement.jpg

De activiteiten binnen het parkmanagement worden momenteel waargenomen door Aad van Duijn. Hij is al enige jaren betrokken bij de collectieve beveiliging en het opstellen en onderhouden van het Keurmerk Veilig-ondernemen op onze bedrijventerreinen.

Contact zoeken met het parkmanagement kan door te mailen of te bellen. Een goede manier om contact te maken en uw vraag/opmerking verder toe te lichten is door langs te komen. Het parkmanagement is gevestigd in de Blekerstraat 3. Op afspraak is de parkmanager altijd aanwezig. Binnenlopen kan ook op maandag-, woensdag- en donderdagochtend of dinsdagmiddag na 13.30 uur.

Het parkmanagement is en blijft bereikbaar middels de telefoon: 0622934733 en M.: info@parkmanagemntkatwijk.nl