Werkzaamheden ‘t Heen

Algemeen


Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 15 december wordt op verschillende plekken op het bedrijventerrein het riool gereinigd en geïnspecteerd. Verkeer kan soms hinder van de werkzaamheden ondervinden. Ook vinden er op diverse locaties kabel- en leidingwerkzaamheden plaats.

Op de Scheepmakerstraat (Karwei)-ventweg Ambachtsweg (oude Gamma) vinden kabel- en leidingwerkzaamheden plaats.  Tot en met vrijdag 10 november zijn er werkzaamheden voor het aanbrengen van een nieuwe gasleiding en elektrakabel. Er zijn verschillende verkeersmaatregelen. Op de Scheepmakerstraat tussen Smidstraat en Ambachtsweg wordt tot begin november gewerkt aan het her-straten van het voetpad.

Project Ambachtsweg

De werkzaamheden aan de kabel- en leidingen van de Ververstraat naar het onderstation op de Industrieweg (project Ambachtsweg) geldt tot maart 2024. Tot en met eind maart 2024 zijn er kabel- en leidingwerkzaamheden voor de aanleg van een nieuw MS-net vanaf de Ververstraat naar het onderstation op de Industrieweg. Er zijn verschillende verkeersmaatregelen die opschuiven met de werkzaamheden. Planning tot en met vrijdag 3 november (week 44)

– Ververstraat, Steenbakkerstraat, Lijnbaanstraat, Lageweg en Ambachtsweg.

– Van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 8 november: door de aanleg van een kabel is het fietspad Ambachtsweg afgesloten voor fietsers. Fietsers worden omgeleid.