Welkom met Taart

Algemeen


Vanaf 1 juni is het kantoor van het Parkmanagement Katwijk gevestigd op de Ambachtsweg 7a. In het pand waar Uitgeverij Verhagen gevestigd is en ook de lokale media van RTV Katwijk gehuisvest zijn. Het secretariaat is daar dagelijks in de ochtenduren, behalve vrijdag, bereikbaar. Een afspraak maken kan altijd via een mail aan info@parkmanagementkatwijk.nl. Om de komst van het parkmanagement te vieren bood de directie van de Uitgevrij een welkomst-taart aan.

Mede om ruimte geven aan stagiairs die vanaf september het project Duurzaamheid ondersteunen, verhuisde het PMK naar het pand aan de Ambachtsweg. Een niet geheel onbekende plek voor de ondernemersvereniging, omdat in het recente verleden ook de KviH gevestigd was op de Ambachtsweg 7a.

Om de komst te vieren en vormen van samenwerking te benadrukken, bood de directie van Uitgeverij Verhagen een lekkere taart aan. Omdat deze ochtend ook de Schouw van de bedrijventerreinen plaatsvond, aten politie, beveiliger Huschka en vertegenwoordiger namens de Boa’s eveneens smakelijk mee.

Op de foto: Henk Oostingh ontvangt de taart uit handen van Peter Harteveld van Uitgeverij Verhagen