Wegwerkzaamheden bedrijventerreinen en omgeving

Algemeen


Op de bedrijventerreinen en een aantal routes naar de terreinen toe vinden momenteel diverse vormen van werkzaamheden aan de weg plaats. Deels komt dat door werkzaamheden aan de infrastructuur (elektriciteit en digitalisering). Tot en met vrijdag 9 februari zijn er boorwerkzaamheden op de Lageweg/Weverstraat. Er wordt gewerkt op eigen terrein en in de parkeervakken. Tijdens de boorwerkzaamheden op de Weverstraat is een rijbaanversmalling ingesteld en zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Kabel- en leidingwerkzaamheden van de Ververstraat naar het onderstation op de Industrieweg (project Ambachtsweg) vinden ook in deze periode plaats. Dat duurt tot begin april 2024. De kabel- en leidingwerkzaamheden zijn voor de aanleg van een nieuw MS-net vanaf de Ververstraat naar het onderstation op de Industrieweg. Er zijn verschillende verkeersmaatregelen die opschuiven met de werkzaamheden.

Aan de Noordwijkerweg vinden eveneens werkzaamheden plaats: kabel- en leidingwerkzaamheden

Op dinsdag 23 januari zijn er kabel- en leidingwerkzaamheden op de Noordwijkerweg ter hoogte van nummer 82. De rijbaan is versmald. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden.

Groot onderhoud

Er is een wegafsluiting Vinkenweg tussen Eerste Elsgeesterweg en Horstweg: groot onderhoud. Door de vorst zijn de werkzaamheden aan de Vinkenweg met 2 weken vertraagd. Zonder tegenslag zijn deze vrijdag 9 februari klaar. Verkeer wordt omgeleid.

In het gehele gebied wordt tevens gewerkt aan onderhoud van bomen. Ook dat kan enige opstoppingen veroorzaken.