Vakantie secretariaat PMK tot 23 augustus

Algemeen


In verband met vakantie is het secretariaat van het Parkmanagement Katwijk (PMK) aan de Steenbakkerstraat 11 gesloten van 8 tot en met 23 augustus. Wel blijft de parkmanager telefonisch of per mail bereikbaar, worden mails aan het parkmanagement uitgelezen en blijft het dagelijks contact met de beveiliger doorgaan. Als uit de rapportage van de beveiliger blijkt dat overleg met leden of inzet nodig is, gaat dat gewoon door.

Het secretariaat van het PMK is normaliter geopend op afspraak. Desgewenst komt na een telefonische afspraak of middels een verzoek per mail, parkmanager Aad van Duijn langs bij de ondernemer van een lid-bedrijf op ’t Heen of Klei Oost. Ook kan de afspraak plaatsvinden op het kantoor van het PMK.

Tot 23 augustus is de inzet van de parkmanager in verband met vakantie beperkt. Mochten er dringende zaken zijn kan toch een afspraak gemaakt worden. In die periode gaat het dagelijks contact over de beveiliging, het natrekken van de rapportages van de beveiliger en eventueel overleg met de politie gewoon door. Continuïteit in beveiliging is een belangrijk issue voor het PMK.

Het PMK is het makkelijk bereikbaar via de mail: info@parkmanagementkatwijk.nl. Daar kunt u vragen, een voorstel tot een afspraak of andere zaken op melden. In de vakantieperiode hebt u in ieder geval binnen 24 uur een reactie.