Glaspoot startte werkzaamheden voor glasvezelnetwerk op bedrijventerrein

Algemeen


Begin januari startte Glaspoort met het aanleggen van het glasvezelnetwerk. Half juni 2023 moeten de werkzaamheden afgerond zijn. De werkzaamheden worden verricht door aannemer WVT in opdracht van Glaspoort. WVT startte met de werkzaamheden aan de Ambachstweg. KPN komt medio februari met een collectief aanbod voor ondernemers van het PMK voor apparatuur en abonnementen. Uitgangspunt is een relevante korting bij voldoende deelname.

Glaspoort startte begin 2023 met de aanleg van het glasvezelnetwerk op onze bedrijventerreinen. Naar verwachting is de gehele aanleg medio juni 2023 een feit. De kosten voor de aanleg kunnen geheel ten koste komen van KPN. Zo kan KPN een internetsnelheid leveren tot wel 1 Gbit/s.

In gesprekken met vertegenwoordigers van KPN heeft het parkmanagement verkend in hoeverre er voor de bedrijven op ’t Heen en Klei Oost een interessant collectief aanbod komt aan de op ’t Heen en of Klei Oost gevestigde ondernemingen voor de apparatuur en abonnementen van KPN in de ondernemingen, of die gebruikt worden door de ondernemers. Het gaat daarbij om afspraken over kortingen en gegarandeerde afhandelingen van vragen of oplossingen. Behalve een kortingspercentage van ruim 10% (ook op abonnementen) wordt ook gedacht aan een aantal harde condities: bij problemen hebt u binnen 8 uur een passend en probleemoplossend antwoord, etc.

Of een ondernemer dan gebruik maakt van het aanbod bepaalt de ondernemer uiteraard zelf.

Vragen

Hebt u al vragen: Selena dos Santos en Martin Derveld  staan tot uw beschikking om meer informatie te geven over de mogelijkheden: Selena via 0651687492/Selena.dossantos@kpnadviseur.nl of Martin 0610034561/ Martin.derveld@kpnadviseur.nl.

Martin rechts en Selena links op de foto