Speciaal aanbod KPN zakelijk voor de aansluiting op het 100% zakelijk glasvezel

Algemeen


Op verzoek van het Parkmanagement Katwijk (PMK) heeft KPN voor de Ondernemers op ‘t Heen en Klein Oost een speciaal aanbod samengesteld: ‘Structureel ons hoogste SLA (service-level agreement), gratis installatie, 4G back-up en geen aansluitkosten bij een 1Gbit/s glasvezel abonnement. Deze actie is geldig i.s.m. een 3-jarig abonnement voor 70,- per maand.’KPN kan een internetsnelheid leveren tot wel 1 Gbit/s.

De ondernemers op de bedrijventerreinen t Heen en Klei Oost krijgen de mogelijkheid om tegen een speciaal aanbod een abonnement af te sluiten voor de aansluiting op het 100% zakelijk glasvezel van KPN. Het gaat om een scherp aanbod voor de leden van het parkmanagement Katwijk van een totaalbedrag van 70 euro per maand (bij een 3-jarig abonnement) voor 1Gbit/s. Daarbij geldt een korting op de eigen bijdrage van 500 euro en een gratis KPN Premium Service overeenkomst, die garantie geeft op snelle service bij mogelijke problemen (binnen 8 uur een passend en probleemoplossend antwoord, etc.).

Het aanbod geldt voor een beperkte periode voor de ondernemers op ’t Heen en Klei Oost die deel uitmaken van het parkmanagement. Daarbij kan de ondernemer tevens verkennen of (bestaande) abonnementen op mobiele telefoons of andere aansluitingen in aanmerking komen voor dit aanbod.

Beperkte termijn

De mogelijkheid bestaat om binnen deze randvoorwaarden afspraken voor maatwerk te maken. Selena Dos Santos, één van de twee adviseurs van KPN Zakelijk voor onze bedrijventerreinen, geeft aan die maatwerkafspraken graag persoonlijk toe te lichten.

Ze is bereikbaar via: 0651687492/Selena.dossantos@kpnadviseur.nl. Dat geldt ook voor haar collega Martin Derveld 0610034561/ Martin.derveld@kpnadviseur.nl

Het hierboven aangegeven aanbod geldt voor een beperkte periode en zal gedurende de uitrol en de twee aansluitende maanden (dus tot medio december 2023) beschikbaar zijn. Abonnementen die afgesloten worden gedurende deze termijn zullen voor onbepaalde tijd gebruik kunnen maken van deze voordelen.