Openingstijden secretariaat tot 6 januari 2023

Algemeen


Het secretariaat van het Parkmanagement Katwijk (PMK) is vanaf 22 december tot en met 6 januari gesloten. Wel blijft de parkmanager bereikbaar (telefoon: 0615223217). Mailen kan uiteraard ook: info@parkmanagementkatwijk.nl. Informatie over het PMK en de activiteiten, zie onze site (www.parkmanagementkatwijk.nl). Mailberichten gericht aan het PMK worden in de vakantie dagelijks gelezen. De dagelijkse controle op incidenten en inzet beveiliger gaat eveneens in deze vakantieperiode door. Ook hiervoor is de parkmanager bereikbaar.

Het secretariaat van het parkmanagement is gevestigd in het pand van Taxi Jonker aan de Steenbakkerstraat 11 in het bedrijventerrein ‘t Heen. Wekelijks is het secretariaat geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Tijdstippen die binnekort met de inzet van stagiairs veranderen.

Het contact met het secretariaat of de parkmanager kan dagelijks per mail of telefoon. Ook kunt u buiten de genoemde kantoortijden afspreken: zowel bij u op kantoor of in de Steenbakkerstraat. Vooral in deze (donkere) periode is het contact met de beveiliger en de politie veelvuldig. Dagelijks worden ook de beveiligingsrapporten uitgelezen en desgewenst wordt er contact gelegd met ondernemers.

Hebt u vragen of andere zaken die u bespreekbaar maken wilt: zoek contact met het secretariaat van het parkmanagement. Via dit contact kunt u ook bestuursleden benaderen.