Opening coronasneltestlocatie ’t Heen bij Jonker Travel

Algemeen


Vanaf  vrijdag 6 november 2020 kan men op het terrein van de Jonker Travel aan de Steenbakkerstraat 11 te Katwijk terecht voor een coronasneltest. De testlocatie van Corona Sneltest Randstad voldoet aan alle geldende normen van de Nederlandse overheid en maakt slechts gebruik van veilige en betrouwbare testen. Een test kost 100 euro exclusief BTW. Direct uitslag en ideaal voor werknemers van bedrijven.

Veiligheidop1 B.V. en de Van Heugten Groep hebben de handen ineengeslagen en zijn samen onder de naam Corona Sneltest Randstad gestart met een professioneel opgezette sneltest-locatie. De sneltestlocatie richt zich vooral op bedrijven met werknemers die coronasymptomen hebben, maar is ook toegankelijk voor particulieren. Dankzij de sneltesten weet de werknemer snel of hij besmet is met het coronavirus of niet, zodat hij meteen weer aan het werk kan. Mocht bij de werknemer COVID-19 worden vastgesteld, dan gaat hij/zij direct in thuisisolatie en wordt verdere verspreiding van het coronavirus op de werkvloer voorkomen.

Hoe gaat het testen bij Corona Sneltest Randstad in zijn werk? De klant (particulier of bedrijf) maakt gemakkelijk een afspraak via de website www.coronatestrandstad.nl of per telefoon (071) 200 70 70.

De testlocatie is elke dag geopend van 8:00 tot 17:00 uur, ook in het weekend. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een pakket testen in te kopen, zodat werknemers direct en dezelfde dag getest kunnen worden, wanneer het nodig is. Ook kunnen de testen bij een ander bedrijf op locatie worden afgenomen of bijvoorbeeld op een evenement.

Route

Bij aankomst op het terrein aan de Steenbakkerstraat 11 rijdt de klant naar de aangegeven plaatsen op het parkeerterrein en parkeert de auto. Vervolgens volgt de klant de borden naar de ingang van de testlocatie. Na een korte ID-check wordt de test afgenomen. Dit wordt uitsluitend gedaan door vakkundig opgeleid personeel in het bezit van een bekwaamheidsverklaring.

Corona Sneltest Randstad maakt uitsluitend gebruik van het door de Nederlandse overheid goedgekeurde Abbott PANBIO TM COVID-19 Ag Rapid Test Device, dat overigens beschikt over een CE-markering. Omdat de test wezenlijk anders werkt dan de reguliere PCR-testen van de GGD, is de uitslag al binnen 15 minuten bekend. De uitslag wordt direct aan de klant bekend gemaakt en er wordt altijd een informatiebrief meegegeven, zowel bij een positieve als bij een negatieve uitslag. Zo is het voor de klant altijd duidelijk welke regels er voor hem of haar gelden.

Het mooie hieraan is dat er meteen zekerheid is voor zowel de werknemer als de werkgever. De testlocatie van Corona Sneltest Randstad voldoet aan alle geldende normen van de Nederlandse overheid en maakt slechts gebruik van veilige en betrouwbare testen. Een test kost 100 euro exclusief BTW. Meer informatie leest u op www.coronatestrandstad.nl of u kunt ons bereiken per telefoon op (070) 200 70 70.

 

 

Op de foto testlocatie in Losser