Ondernemers delen ervaringen met digitalisering op 29 september

Algemeen


Al 150 bedrijven uit de Leidse regio hebben een voucher aangevraagd voor digitalisering binnen hun bedrijf. De derde ronde is nu gesloten. Voor ondernemers die achter het net vissen is er echter nog een laatste kans. Op 29 september vindt er namelijk een inspiratie-event plaats waar ervaringen van ondernemers die een voucher hebben benut, worden gedeeld. Deelnemers kunnen met voorrang aanspraak maken op extra vouchers.

Niet alle ondernemers hebben het volledige budget per voucher nodig gehad, waardoor er nu een kleine extra ronde aangeboden wordt. Die koppelen men aan een afsluitende bijeenkomst waarin alle opgedane kennis en ervaring gedeeld kan worden.

 Het inspiratie-event wordt 29 september gehouden in LLokaal in Leiden. Kennispartner Rabobank vertelt dan kort over de bewezen voordelen die digitalisering met zich meebrengen: Het gaat dan niet alleen om vergroten van omzet, maar ook om het verminderen van kosten, het toekomstbestendig zijn, de concurrentie bijbenen en het werkplezier. Met de voucher maak je snel en eenvoudig een verbeterstap.

Ondernemers kiezen vervolgens twee praktische workshops uit een aanbod van drie: online vindbaarheid, cyber security of digitale strategie. Bij elke workshop sluit een ondernemer aan die al een voucher heeft benut. Experts geven aansluitend tien tot vijftien praktische tips waar ondernemers direct mee aan de slag kunnen.

Extra vouchers

Voor het aanvragen van een voucher is een offerte nodig van een leverancier. Na het event krijgen deelnemers een week de tijd om de offerte aan te vragen. Daarna start voor hen de inschrijving op 6 oktober 12.00 uur. Mochten er dan na verloop van tijd nog vouchers beschikbaar zijn, dan kunnen andere ondernemers uit de regio ook nog aan aanvraag doen.

Het inspiratie-event wordt gehouden in LLokaal in Leiden en begint om 17.30 uur. Informatie en aanmelden via www.economie071.nl