Noteer de datum: ALV PMK op 26 oktober bij Freigthways

Algemeen


De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de belangenvereniging ’t Heen en Klei Oost – genoemd Parkmanagement Katwijk – vindt plaats op 26 oktober aanstaande. De bijeenkomst maakt deel uit van een gezellig samenzijn bij de aan de Nijverheidsstraat 2 gevestigde onderneming Freightways, Supply Chain Solutions. De inloop is vanaf 17.00 uur. De ALV start om 17.15 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur, waarna er in het bedrijf een gezellig samenzijn met hapje (buffet) en drankje is. Na aanmelding per mail ontvangen de ondernemers van de op ’t Heen of Klei Oost gevestigde ondernemingen de agenda en bijbehorende stukken voor de ALV.

Alle ondernemers die gevestigd zijn op onze bedrijventerreinen maken deel uit van het Parkmanagement Katwijk. Stemrecht hebben echter alleen de ondernemers die eigenaar zijn van hun (een) pand. Omdat veel agendapunten verwijzen naar actuele ontwikkelingen voor de ondernemers op de terreinen, zoals

  • de collectieve beveiliging;
  • actuele ontwikkelingen op het gebied van parkeren, gebiedsontwikkeling en vestigingsbeleid;
  • afspraken met gemeente, brandweer, politie en gemeentelijke diensten;
  • kwaliteitsverbetering van het gebied;

is de ALV interessant voor alle ondernemers die gevestigd zijn op Klei Oost en ’t Heen.

Dit jaar zijn er geen verkiezingen van bestuursleden, omdat pas volgend jaar het mandaat van twee bestuursleden afloopt. Uiteraard is er wel aandacht voor de financiële verantwoording over het afgelopen jaar, de terugkoppeling kascommissie, begroting en actuele ontwikkelingen zoals camerabeveiliging, nieu  parkeerbeleid, aanpassing vestigingsbeleid, reconstructie wegen en revitaliseren gebiedsdelen zoals zuidoosthoek ’t Heen en strook Blekerstraat.

Aanmelden

Vooraf dient u de aanwezigheid aan te geven middels een mail aan het secretariaat van het PMK: info@parkmanagementkatwijk.nl. U krijgt dan na 6 oktober de agenda en relevante vergaderstukken toegestuurd. Zoals u elders in deze nieuwsbrief leest, combineren we de ALV met een gezellige bijeenkomst bij Freigthways. Vooraf aan de ALV is er koffie of wat frisdrank.

Na de ALV, omstreeks 18.00 uur, is er volop ruimte voor ontmoeten en samenzijn onder het genot van een drankje en een (uitgebreid) hapje. De ontvangst is bij Freigthways in het warehouse, waar de vergadering plaatsvindt en ruimte is voor een ontmoeten. Parkeren kan zowel voor het pand aan de N206-zijde als in de vakken rondom de vestiging. De entree is naast de hoofdingang aan de westzijde van het bedrijfspand. Lees over deze bijeenkomst en ALV het interview met Peter van der Spijk, commercieel manager van Freigthways.