Nieuwjaarsborrel voor ondernemers ’t Heen en Klei Oost op 11/01

Algemeen


De gelegenheid elkaar kort te ontmoeten, elkaar een goed 2024 te wensen en vooral de onderlinge contacten te verstevigen. Dat is het doel van de nieuwjaarsborrel op het kantoor van het Parkmanagement Katwijk aan de Ambachtsweg 7a op donderdag 11 januari aanstaande vanaf 17 uur.

De nieuwjaarsreceptie van het PMK vindt plaats in de sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte bij Uitgeverij Verhagen aan de Ambachtsweg. De directie van de Uitgeverij richt een ruimte op de begane grond in als een skihut. In deze ruimte organiseert het bestuur van het parkmanagement de nieuwjaarsreceptie voor alle ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost, en daarmee lid zijn van de belangenvereniging onder de benaming Parkmanagement Katwijk. Ook bestuurlijke en ambtelijke relaties zijn op 11 januari van harte welkom.

Hapje en drankje

De nieuwjaarsborrel vindt tussen 17.00 uur en 19.00 uur plaats. Behalve een breed aanbod aan hapjes en een vorm van koud buffet, is er een drankje om te proosten op het nieuwe jaar. Zo kunnen de ondernemers die samen gevestigd zijn op deze terreinen en betrokken zijn bij de vele activiteiten die vanuit het PMK opgezet en uitgevoerd worden, elkaar de hand schudden maar ook vragen en/of aandachtspunten doorgeven aan de bestuursleden Henk Oostingh, Dick van der Plas, Ton Lammers, Rob Grimbergen, Jan van den Anker en Aad van Duijn (parkmanager). Dat kan gaan over de collectieve beveiliging, inzet camerabewaking, parkeerbeleid en revitaliseren van delen van het bedrijventerrein; waardoor extra kansen ontstaan kunnen voor ondernemers. Dit geldt ook voor de aanpak project duurzaamheid, waarin vanuit het parkmanagement samengewerkt wordt met de gemeente, de Rabobank Leiden e.o. en Universiteiten Leiden en Delft.

Alle ondernemers, met leden bijvoorbeeld van het management, zijn van harte welkom. Aanmelden hoeft niet. Uw aanwezigheid op 11 januari 2024 vanaf 17 uur wordt wel zeer op prijs gesteld.