Nieuw adres parkmanagement Katwijk

Nieuwsbrief Eind Maart 2020 Algemeen


Met ingang van deze week is het parkmanagement gevestigd op Scheepmakerstraat 5 f. Het telefoonnummer en het mailadres blijven ongewijzigd. De nieuwe werkruimte van circa 4 bij 6 meter betreft de eerste etage van een bedrijfsunit, die gelegenheid biedt voor ontvangst, kleine vergaderingen en de werkzaamheden van het bestuur en de parkmanager. De kantoorruimte heeft een aparte entree, ondanks dat de begane grond gebruikt wordt door de ernaast gelegen drukkerij en sign-bedrijf Duocore. De brievenbus van het parkmanagement Katwijk hangt vooraan het bedrijfsverzamelgebouw aan de Scheepmakerstraat.

 

Nadat het parkmanagement vanaf de start gevestigd was aan de Blekerstraat, is de verhuizing nu noodzakelijk vanwege de toegenomen werkzaamheden en vormen van overleg. Het nieuwe kantoor is voorzien van een (bescheiden) werkruimte en een vergaderhoek. Daarbij komt dat de ruimte een toilet heeft; zowel voor vrouwen als mannen.

De overlegfrequentie is mede toegenomen door de maatregelen op het gebied van duurzaamheid, die de gemeente de komende jaren voornemens is en veel bedrijven op ’t Heen en Klei Oost aangaan. Een proces dat het parkmanagement faciliteert, begeleidt en waar het vooral inhoudelijk bij betrokken is. Dat geldt ook voor de ontwikkelingen op economisch beleid.

Bereikbaar

De vestiging is bereikbaar met de auto, uitstekend bereikbaar op de fiets en ligt in de nabijheid van het parkeerterrein van de (super)AH. Overlegd wordt nog in hoeverre ook de beveiliger deze ruimte zal gebruiken voor een beperkt aantal werkzaamheden/taken.

Henk Oostingh: “We vinden het belangrijk dat we als vertegenwoordigers van het hier gevestigde bedrijfsleven ook op het industrieterrein aanwezig zijn. Steeds vaker komen ondernemers langs, of vragen de parkmanager vanuit deze vestiging langs te komen op het bedrijf. Dat betreft een scala van onderwerpen: alles rondom de beveiliging, tot oplossingen in het groenbeleid, de infrastructuur of vormen van facilitering en kwaliteit. Iets meer kantoorruimte dan in de tijdelijke huisvesting is derhalve noodzakelijk.”