Netwerk-event Economie 071

Algemeen

Hoe komt de Leidse regio uit de coronacrisis? Hoe presteren we ten opzichte van andere regio’s? En wat zijn de typische uitdagingen van een kennisregio? Deze thema’s zijn op 11 oktober aan de orde in het netwerk-event van Economie071

Rob Manders van bureau Blaauwberg vertelt uitgebreid over deze thematiek op maandag 11 oktober aanstaande in zijn mini-college tijdens het netwerk-event van @Economie071. Interesse? Kijk dan mee via de bijgevoegde link naar de sessies. Ondernemers van de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost zijn uiteraard van harte welkom!

Online

Volg daarnaast een aantal deelsessies over #Ondernemerschap, #HumanCapital, #Digitalisering, #Onderwijs en #Arbeidsmarkt en de werkwijze van Economie071. De uitzending is online. Kijk mee en stel je vragen! Dit laatste kan door het aanmaken van een account op economie071.live.

 Na afloop weet u hoe partners van Economie071 de regionale economie versterken en hoe u daar zelf een bijdrage aan kunt leveren of profijt van kunt hebben. Bekijk het programma in de bijlage en meld je aan via https://economie071.live.

Meer info is te vinden op de website van @Economie071.