Maatregelen alarmopvolging tijdens inperking bewegingsvrijheid door corona

Algemeen


De maatregelen rondom de Corona-crisis volgen elkaar in snel tempo op. Om voorbereid te zijn op een situatie waarin de bewegingsvrijheid van ons allemaal verder wordt ingeperkt (lokaal, regionaal of landelijk) en u of uw personeel niet instaat is bij een melding een alarmopvolging door te voeren, kan er nu een (tijdelijke) afspraak gemaakt worden met onze beveiligers: Huschka Beveiligers.

De surveillanten van onze beveiliger rijden ’s-avonds en ‘s-nachts en de weekenden rond op de bedrijventerreinen en kunnen snel ter plekke zijn indien er bij uw bedrijf een alarmmelding is. Deze melding kan door diverse omstandigheden ontstaan, of te maken hebben met een incident.

Mocht de bewegingsvrijheid buiten de werk- en kantoortijden verder beperkt worden/zijn, en u of uw personeel dus zelf niet kan optreden bij een alarm kunt u een passende afspraak maken voor alarmopvolging door Huschka Beveiligers.

Informatie of het maken van afspraken: Emill de Waal, T: 071-4020401 en E: e.de.waal@huschka.nl. (Aanmelden voor contact: https://www.huschka.nl/advertentie/)

of Aad van Duijn, Parkmanagement Katwijk. E.: info@parkmanagementkatwijk.nl