Laat cybersecurity voor je werken

Algemeen

Speciaal voor Katwijkse ondernemers is er een bijeenkomst op 3 maart in Tripodia over het thema cybersecurity. Deze bijeenkomst is in samenspraak met de gemeente Katwijk en Economie071 vormgegeven. Ondernemers op ’t Heen en Klei Oost zijn voor deze bijeenkomst van harte uitnodigd.

Kennissessie voor ondernemers op donderdag 3 maart 17.30 – 20.30 uur in Tripodia, Hoornesplein 155, Katwijk aan Zee. Voor deze bijeenkomst gelden de coronarichtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de Corona-check-app bij binnenkomst wordt gecontroleerd.

Programma:

17.30 u Inloop met een broodje

18.00 u Opening

18.05 u  Laat digitalisering voor je werken – Toelichting door Dwayne van der Klugt (projectleider) op het jaarprogramma voor ondernemers, waaronder de Digi-scan, coachgesprekken en de voucherregeling die start eind maart.

18.20u  Workshop cybersecurity – Een Ethical Hacker en een Cybersecurityspecialist laten aan de hand van praktische voorbeelden zien waar de mogelijk zwakke punten in jouw bedrijf te vinden zijn. Vervolgens leer jij ook hoe je deze gaten kunt dichten om direct jouw bedrijf veiliger maken. Stel vooral ook je vragen!

19.15u  Afsluiting en netwerkborrel

20.30u  Einde programma

Aanmelden: https://www.economie071.nl/contact/aanmelden-evenementen/