Knokken voor de KNRM

Algemeen

Lionsclub De Brittenburg uit Katwijk | Noordwijk organiseert op zaterdag 12 november de achtste editie van het Lions Boksgala. De opbrengst van dit succesvolle boks-gala gaat naar de Koninklijke Nederlandse ReddingMaatschappij (KNRM). Ondernemers op ’t Heen of Klei Oost kunnen een bijdrage leveren door nog deze week loten te kopen. Een initiatief van een aantal ondernemers dat de laatste jaren uiterst succesvol was voor het goede doel.

Lionsclub Katwijk | Noordwijk organiseert loterij voor de KNRM. Een van de organisatoren van het boks-gala en lid van deze serviceclub, Henk Oostingh, legt uit dat het om een ludieke actie gaat waarmee zo veel mogelijk geld opgehaald wordt voor een lokaal goed doel. De opbrengst gaat namelijk naar de plaatselijk stations van de KNRM in Katwijk en Noordwijk. Nog tot het eind van deze week zijn loten verkrijgbaar.

Knrm

De vrijwilligers van de KNRM zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onder alle omstandigheden inzetbaar. Wie op zee in problemen komt, kan rekenen op de reddingbootbemanning en wie op het strand of in het duingebied hulp nodig heeft, krijgt hulp van het zogenaamde Kusthulpverleningsvoertuig. Altijd kosteloos en op basis van ‘graag gedaan’.

Om de opbrengst voor het belangrijke werk van de KNRM te vergroten is dit jaar een leuke loterij aan de actie toegevoegd. Door het kopen van loten van de speciale KNRM Loterij kunt u een bijdrage leveren en de KNRM steunen. Juist ook ondernemers die gevestigd zijn in ’t Heen en Klei Oost worden opgeroepen mee te doen. Bij aankoop van 5 loten in een keer hebt u sowieso prijs en vaart u in het voorjaar van 2023 op volle zee een keer mee met de KNRM. Koop je loten via https://lionsboksgala.mylotify.com/club/knrm 

Ook Parkmanagement Katwijk draagt de KNRM een warm hart toe en steunt daarom deze oproep van harte.