Kantooradres Parkmanagement Katwijk

Algemeen


Het secretariaat en kantoor van het Parkmanagement Katwijk verhuist vanaf de tweede week juli naar de Steenbakkerstraat 11. Vanaf 15 juli is het kantoor ingericht en bereikbaar. Voor het beantwoorden van vragen of het hebben van een afspraak komt de parkmanager ook bij u langs. Het Parkmanagement betrekt een kantoorunit bij Taxi Jonker en is daarmee centraal op de bedrijventerreinen gevestigd.

Doordat de huidige kantoorruimte onderdeel werd van De Witt Beveiliging zocht het PMK naar een nieuwe huisvesting. Deze werd gevonden op de Steenbakkerstraat 11. Eigenaar Gertjan Nell maakte een representatieve ruimte vrij en stelde een extra vergaderruimte voor het bestuur beschikbaar. Daarmee voldoet de nieuwe huisvesting prima aan de wensen van het bestuur van het parkmanagement.

De onderste etage van het kantoorgebouw werd enige tijd gebruikt als priklocatie voor de GGD. Bezoekers voor het PMK kunnen via de hoofdingang naar de eerste etage, waar het kantoor gevestigd is.

Bereikbaar

Gedurende de zomerweken is de bezetting in verband met vakantie lager dan op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend, of na afspraak. Wel is de parkmanager deze weken beschikbaar en middels de mail en het mobilenummer bereikbaar.

Parkmanagement Katwijk: info@parkmanagfementkatwijk.nl; Mobiel: 06-15223217