Kantoor parkmanagement is beperkt geopend, maar de parkmanager blijft beschikbaar

Algemeen


Het kantoor van het Parkmanagement Katwijk is gevestigd aan de Steenbakkerstraat 11 op het bedrijventerrein ’t Heen. Het kantoor van het Parkmanagement is beperkt geopend. Parkmanager Aad van Duijn is echter wel beschikbaar voor afspraken, die op uw bedrijf, in ons kantoor, of digitaal, plaatsvinden. Zie de site www.parkmanagementkatwijk.nl voor de verdere contactgegevens.

Het bestuur van het PMK vergadert maandelijks. Daarnaast is er het frequente overleg gepland met de gemeentelijke organisatie, politie, beveiliger en wethouder Jacco Knape. Dit laatste overleg gaat gepaard met een bedrijfsbezoek van het bestuur PMK met de wethouder en een aantal beleidsambtenaren, bij een bedrijf op ’t Heen en of Klei Oost. Verder vinden er verschillende vormen van overleg plaats met medewerkers van de gemeente over bijvoorbeeld het invoeren van het parkeerbeleid in het ’t Heen, de kwaliteit en beveiliging van de terreinen, de ontwikkeling onderwijs – arbeidsmarkt en over het duurzaamheidsbeleid. Ook overleg het PMK met diverse instanties, zoals de omgevingsdienst over de verplichtingen rondom geluidreductie en daarmee de omgevingsvergunning.

Op afspraak

Contact zoeken met het parkmanagement kan altijd door te mailen of te bellen. Op telefonische afspraak: 0615223217, is Aad van Duijn op kantoor aanwezig of komt hij bij u langs. Mailen kan ook: info@parkmanagementkatwijk.nl.

Meer informatie op onze site: www.parkmanagementkatwijk.nl