Gezellige en goed bezochte borrel

Algemeen


Het parkmanagement Katwijk organiseerde 11 januari een succesvolle borrel voor ondernemers op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost. Zo’n vijftig ondernemers kwamen langs op het kantoor van het Parkmanagement aan de Ambachtsweg 7a. Daar, in het pand waar ook Uitgeverij Verhagen en RTV Katwijk gehuisvest zijn, was een ruimte op de begane grond gezellig ingericht in de sfeer van een grote skihut. Bij buitentemperaturen rond het vriespunt een passende entourage.

 

Voorzitter Henk Oostingh van het parkmanagement gaf aan dat het deze week weliswaar de derde bijeenkomst was in de gemeente, waarvoor ondernemers uitgenodigd zijn om elkaar te ontmoeten en een goed 2024 te wensen, maar dat specifiek voor de ondernemers in ’t Heen en Klei Oost die gelegenheid nog niet bestond.

“We behartigen de collectieve belangen voor ondernemers op ’t Heen en Klei Oost en werken aan een kwalitatief goed en uitnodigend bedrijventerrein, waar aandacht is voor ondernemen en we tevens werk maken van ontwikkelingen op het gebied van onderwijs arbeidsmarkt. Bij veel van die activiteiten komen we (individuele) ondernemers tegen. Vandaar dat we nu hen graag een borrel aanboden en een goed 2024 wensen, waarbij er ruimte is voor onderlinge gesprekken”.

Een groot aantal van de ruim 50 bezoekers, waaronder burgemeester Cornelis Visser en wethouder Jacco knape, bekeek eveneens de kantoorruimte van het parkmanagement, dat gelegen is op de eerste verdieping van het pand. Een ruimte waaruit onder andere de collectieve beveiliging aangestuurd wordt, gewerkt wordt aan een passend economisch beleid – ook met partners zoals Economie071 – en inmiddels de start is gemaakt met het projectplan duurzaamheid.

Het bestuur van het PMK evalueert binnenkort het initiatief van een informele bijeenkomst met borrel aan het eind van een reguliere werkdag. Een optie is om het initiatief eenmaal per kwartaal te herhalen.