Duurzaamheidscafé 6 maart met thema sociale en maatschappelijke betrokkenheid

Algemeen


Het eerstvolgende duurzaamheidscafé van Goed Groen Groei Katwijk staat gepland op woensdag 6 maart aanstaande bij de onderneming Freigt Ways aan de Nijverheidsstraat 2 op het bedrijventerrein ’t Heen. De avond start om 19 uur en is tot uiterlijk 21 uur gepland. Het thema deze avond is maatschappelijke betrokkenheid van en door ondernemers. Een aantal betrokken sprekers schetst voorbeelden en mogelijkheden. Daarnaast kun je deze avond ideeën en suggesties delen met collega-ondernemers.

Het duurzaamheidscafé van Goed en Groen Katwijk richt zich deze keer vooral op het ‘goed’ uit het statement – dus sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Hoe maak je positieve impact? Wat zijn goede voorbeelden? Hoe pak je zoiets aan? Waar liggen kansen maar ook valkuilen?

Ben je ondernemer in Katwijk? Kom dan deze avond langs voor een netwerkbijeenkomst met impact. Spar met andere ondernemers en kijk welke vorm van maatschappelijke betrokkenheid bij jouw onderneming past. Kun je aanwezig zijn, meldt dat dan middels een mail aan info@goedengroenkatwijk.nl.

Aanpak

Het laatstgehouden Duurzaamheidscafé vond 27 september 2023 plaats bij Oomen verhuizers en was een uiterst geslaagde en drukbezochte avond, mede door het uitreiken van het certificaat labelhouder aan een aantal ondernemingen. Tijdens het duurzaamheidscafé is er ook voldoende tijd om van andere ondernemers te horen hoe zij omgaan met sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Eén van hen is Nico Dijkdrent die in een korte presentatie de contouren schetst van de aanpak op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost vanuit het project Duurzaamheid van het Parkmanagement Katwijk. Een aanpak die alle op onze terreinen gevestigde ondernemers betreft en waarover ze binnenkort benaderd worden.

De organisatie van Goed Groen Groei Katwijk heet uiteraard ook nieuwe ondernemers welkom die met ambities eerste stappen hebben gezet of gaan zetten. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel.