Digitaal spreekuur coronaproblematiek met wethouders op 22 april

Algemeen


Bent u ondernemer en heeft het coronavirus grote impact op uw bedrijf of vereniging? Wethouders Jacco Knape, wethouder economie, cultuur, onderwijs en duurzaamheid, en Adger van Helden, wethouder samenleving, werk en financiƫn, waren live te zien en te spreken op Facebook tijdens een digitaal spreekuur voor ondernemers en verenigingen. Hebt u (nog) vragen of zoekt u informatie, dan kunt u contact zoeken met de parkmanager, die deze vragen aan de gemeente doorspeelt en/of u beantwoordt.

De impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden is groot en voor iedereen in Katwijk voelbaar. Dat geldt zeker voor ondernemers en verenigingen in Katwijk. Ondernemingen zien de inkomsten drastisch teruglopen en moeten zelfs noodgedwongen hun deuren sluiten. Ook verenigingen hebben het niet makkelijk. Alle activiteiten zijn gestopt en daarmee komen soms ook inkomsten die gepland waren niet binnen.

Ondersteunen

De gemeente wil kijken naar manieren waarop ondernemingen en verenigingen zo goed mogelijk ondersteund kunnen worden, zodat zij deze moeilijke tijd door komen. Bijvoorbeeld door te bespreken waar behoeftes liggen en wat de gemeente hierin zou kunnen betekenen. Daarnaast heeft u misschien allerlei vragen waar u nog geen antwoord op hebt gevonden of zorgen die u wilt delen. Tijdens het (digitale) spreekuur inventariseert de gemeente alle behoeften, zorgen en vragen. Waar dat mogelijk is beantwoorden ze deze, ondersteunen ze en geven ze advies.

Hebt u nog vragen, kijk dan op de site van het ondernemersloket van de gemeente Katwijk of zoek contact met parkmanager Aad van Duijn. Hij kan helpen met de verwijzing naar de juiste persoon, of loket binnen de gemeente. Zie ook: www.facebook.com/gemeentekatwijk