Beveiliger werkt aan acquisitie

Algemeen


Sinds het najaar bezoekt Huschka op onze terreinen de bedrijven die (nog) niet meedoen met de collectieve beveiliging. Monique de Waal benaderde hen eerst telefonisch, terwijl ze nu langsgaat en de folder over de beveiliging en samenwerking tussen parkmanagement en beveiliger afgeeft. Een groot misverstand bij sommige ondernemers is de gedachte dat ze zelf intern de beveiliging regelen – wat uiteraard prima is – en daarmee niet aan het collectief meedoen. Onze omgeving beveiligen we echter samen.

De inzet van Huschka Beveiligers de afgelopen zes weken kenmerkte zich mede door de feestdagen en de beperkte openstelling van bedrijven door de vakantieperiode en corona. Daarbij komt de avondklok, waardoor individuele ondernemers niet zelf naar hun bedrijf kunnen – als reactie op een alarmmelding – en de inzet van Huschka nog belangrijker werd. Richting ondernemers op onze bedrijventerreinen die nog niet meedoen, heeft Huschka een speciaal aanbod voor alarmopvolging tijdens de avondklok (aanmelden: info@huschka.nl).

Incidenten

De inzet de afgelopen zes weken bedroeg dertigmaal. Het betrof een incident of melding: 8 x een alarmmelding, 4 x open raam of deur, 3 gevallen van vandalisme, 1x het doven van een beginnende brand aan de Zeilmakerstraat, 2 x een verdacht object (auto, waarbij contact met politie gezocht is), 2 x een Oost-Europese vrachtwagen met ‘slapers’, 3 x een vuurwerkincident, 5 x melding kapotte lantaarns en 2 x een vuilstort. Tenslotte vond een surveillant van Huschka bij zijn controleronde een jonge dame op het bedrijventerrein Klei Oost, die door gladheid in de vroege ochtenduren van 9 januari gevallen was en in shock verkeerde. Snelle hulp en direct bellen van de ambulance voorkwam erger.