Asfalteren wegen

Nieuwsbrief Eind Maart 2020 Algemeen


De werkzaamheden aan een deel van de wegen is inmiddels zo ver gevorderd, dat men start met de asfaltering. In de week van 11 maart bespraken de diverse partijen, waaronder de gemeente en het uitvoerende bedrijf VAN Eijck Infra- en Milieutechniek b.v., de asfaltplanning. De huidige planning gaat uit van de start in week 20.

 

De huidige planning voor het gaan asfalteren van de wegen die deel uitmaken van de reconstructiewerkzaamheden, is gepland in week 20, 19.00-06.00 maandagnacht t/m vrijdagochtend. In het schema ziet de planning er als volgt uit:

 

11/5     Frezen Ambachtsweg en Lageweg met omleiding Lijnbaanstraat-Steenbakkerstraat-Scheepmakerstraat-Zeilmakerstraat;

12/5      Frezen Heerenweg: geen omleiding;

13/5     Asfalteren Ambachtsweg en Lageweg, incl. markering. Met omleiding Lijnbaanstraat-Steenbakkerstraat-Scheepmakerstraat-Zeilmakerstraat;

14/5      Asfalteren Heerenweg in de kleuren zwart en rood. Geen omleiding;

Fietspad oneven zijde AW blijft in gebruik;

 

Week 22: Vier dagen streetprint met markering HW overdag (kruispunten afsluiten, geen omleidingen). Reserveweken zijn 22 en 24.

 

Parkeren

Parkeerplaatsen Ambachtsweg en Lageweg langs hoofdrijbaan kunnen van maandag 11 mei 07.00 uur tot donderdag 14 mei om 07.00 uur niet continue worden gebruikt.