Zeilmakerstraat: opknappen weg

Algemeen


Zeilmakerstraat: opknappen weg

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 11 oktober zijn er diverse werkzaamheden aan de weg bij de Zeilmakerstraat. De aannemer voert de werkzaamheden in 2 fasen uit.

Fase 1 van maandag 2 tot en met vrijdag 20 september: deel Zeilmakerstraat tussen de Gamma en Scheepmakerstraat. Verkeer wordt omgeleid.

Fase 2 van maandag 23 september tot en met vrijdag 11 oktober: deel Zeilmakerstraat vanaf de Scheepmakerstraat tot aan de rotonde Ambachtsweg. Verkeer wordt omgeleid.

In de week van maandag 7 oktober wordt er geasfalteerd en is de hele Zeilmakerstraat afgesloten voor verkeer.

Opknappen weg

Tot en met vrijdag 11 oktober zijn er werkzaamheden aan de weg. De aannemer voert de werkzaamheden in fasen uit. Verkeer wordt omgeleid. Het tankstation blijft altijd bereikbaar.

Fase 1 tot en met vrijdag 20 september: deel Zeilmakerstraat vanaf de rotonde Ambachtsweg tot aan het tankstation. Dit deel van de weg is afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid.

Fase 2 van maandag 23 september tot en met vrijdag 4 oktober: deel Zeilmakerstraat vanaf het tankstation tot aan de Scheepmakerstraat. Dit deel van de weg is afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid.

In de week van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober wordt er geasfalteerd en is de hele Zeilmakerstraat afgesloten voor verkeer.

verkeersplan fase 1 verkeersplan fase 2

Fase 1

 

Fase 2